Hantera ilska

Att bli arg är ett naturligt mänskligt beteende som kan bli destruktivt om man inte kan kontrollera och hantera sin ilska i relationer, med barn eller i sociala sammanhang. Ofta ångrar man sig efteråt och känner att man har sårat sina nära och kära, men har ändå svårt att hantera impulsen att reagera.

Vi erbjuder nu ett utvecklingsprogram baserat på kognitiv beteendeterapi (KBT).

ANGER MANAGEMENT – Lär dig att kontrollera ditt humör 
Programmet inleds med ett par bedömningssamtal och därefter lägger vi upp en individuell behandlingsplan och konkreta mål – ”vad skall vara annorlunda när vi är klara”. I programmet går vi sedan igenom hur hantera impulser och förstå sin reaktion, att förstå vad som händer i kroppen och i tankar/känslor, avslappningsövningar, stopptekniker, alternativa beteenden m.m. Normalt består programmet av mellan 5 – 10 sessioner

Om du vill boka en tid kan du antingen använda kontaktformuläret som du hittar till under rubriken ”kontakt”, eller skicka e-post till lars@considera.se.
Beskriv gärna vad det är du skulle vilja ha hjälp med och om det är någon särskild veckodag eller tid på dagen som passar dig bäst.

Besöksadress
Arenavägen 41, Stockholm Globen
Varmt välkommen!