Bli av med din svartsjuka

Att känna svartsjuka är jobbigt. Ofta vet man om att känslan är ogrundad, men ändå känner en stark oro och ett behov att kontrollera den man älskar. Oron kan också bli så stark att den tar över allt annat tänkande i livet och leda till att man till slut stöter bort den man älskar.

Vi erbjuder nu ett utvecklingsprogram baserat på kognitiv beteendeterapi (KBT).

SAMTALSTERAPI SVARTSJUKA – Lär dig att kontrollera din svartsjuka 

Programmet inleds med ett par bedömningssamtal och därefter lägger vi upp en individuell behandlingsplan och konkreta mål – ”vad skall vara annorlunda när vi är klara”. I programmet går vi sedan igenom hur hantera impulser och förstå sin reaktion, att förstå vad som händer i kroppen och i tankar/känslor, avslappningsövningar, stopptekniker, alternativa beteenden m.m. Normalt består programmet av mellan 5 – 10 sessioner

Om du vill boka en tid kan du antingen använda kontaktformuläret som du hittar till under rubriken ”kontakt”, eller skicka e-post till lars@considera.se.

Beskriv gärna vad det är du skulle vilja ha hjälp med och om det är någon särskild veckodag eller tid på dagen som passar dig bäst. Terapin kan även genomföras via Skype om du har svårt att ta dig till vår mottagning vid Globen.