Anger management

HANTERA ILSKA PÅ ETT BÄTTRE SÄTT

Att bli arg är ett naturligt mänskligt beteende som kan bli destruktivt om man inte kan kontrollera och hantera sin ilska i relationer, med barn eller i sociala sammanhang. Ofta ångrar man sig efteråt och känner att man har sårat sina nära och kära, men har ändå svårt att hantera impulsen att reagera.

Anger management är ett resultatinriktat utvecklingsprogram baserat på kognitiv beteendeterapi (KBT) där målet är en beteendeförändring med hjälp av praktiska och konkreta verktyg som ger resultat.

Programmet inleds med ett  bedömningssamtal och därefter lägger vi upp en individuell behandlingsplan och konkreta mål – ”vad skall vara annorlunda när vi är klara”. I programmet går vi sedan igenom hur hantera impulser och förstå sin reaktion, att förstå vad som händer i kroppen och i tankar/känslor, avslappningsövningar, stopptekniker, alternativa beteenden m.m. Normalt består programmet av mellan 5 – 10 sessioner.

Intresserad?

Om du vill boka en tid kan du skicka e-post till lars@considera.se eller ringa mig på 070 – 768 51 70 (Lars Elveback).

Besöksadress: Svampvägen 185, Gamla Enskede.

Jag har min mottagning  i ett separat rum i min villa i Gamla Enskede, vilket uppskattas av klienter som föredrar diskretion.  Parkeringsmöjligheter finns på gatan och tunnelbana (Skogskyrkogården) ligger inom 5 minuters gångavstånd. Hjärtligt välkommen!

Online terapi: Givetvis kan möten även ske digitaltKostnad : 1000 kr/session

Anger management Hantera ilska