Erfarenhet

Jag som driver Considera AB heter Lars Elveback. Under cirka 20  år har jag arbetat som specialist på arbetslivets psykologi, t ex personbedömning, ledarskap samt arbetspsykologisk testning. Jag har också varit VD för ett konsultbolag med psykologer och beteendevetare verksamt både i Sverige och internationellt samt arbetat med psykoterapeutiskt behandlingsarbete på addPractice som är inriktat på riskbruk och beroende. Sedan 2012 har jag arbetat som samtalsterapeut med KBT inriktning.

Utöver att arbeta med kognitiv beteendeterapi här på Considera arbetar jag också med risk & potentialbedömningar av ledare. Jag är även författare till boken ”Alkofällan” som är en KBT baserad självhjälpsbok för dig som börjat oroa dig över dina konsumtionsvanor.

Utbildning

Utbildningsmässigt är jag dels socionom, dels har jag en masterexamen i ledarskap. Jag är av STP (Stiftelsen för tillämpad psykologi) certifierad testanvändare och har en grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1 – KBT). Jag försöker hålla mig uppdaterad kring aktuell forskning inom KBT området, exempelvis genom medlemskap i BTF  (Beteendeterapeutiska föreningen) och jag finns även med på deras behandlarlista (www.kbt.nu). Jag har också kontinuerlig handledning hos leg.psykoterapeut med KBT inriktning. Som medlem i BTF följer jag också föreningens etiska riktlinjer avseende terapeutiska tjänster, marknadsföring, sekretess mm.

Dags att bryta gamla mönster eller få nya perspektiv? Nyfiken på KBT? Hjärtligt välkommen till Considera!